«

»

Aug 02

Majlis berbuka puasa dan solat terawikh anjuran panatia Agama Islam dengan kerjasama PIBG

2 Ogos 2013- Panatia Agama Islam dengan kerjasama PIBG Sk Rantau Panjang Klang telang mengadakan Majlis berbuka puasa dan solat terawikh.Majlis ini merupakan julung-julung kali diadakan di SKRP Klang.
Majlis bermula seawal jam 7 malam dengan bacaan tahlil sebelum berbuka puasa. Selepas solat Isyak guru-guru serta tetamu yang hadir solat terawikh berjemaah diikuti dengan tazkirah ringkas yang disampaikan oleh Ustaz Iznan Syahmi.
YDP PIBG , En.Jailani bin Mahadi dalam ucapnya selepas tazkirah mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang hadir dan Insyaallah majlis sebegini akan dijadikan acara tahunan dan akan dimasukkan dalam aktiviti tahunan PIBG.
Seramai 90 orang guru termasuk tetamu yang hadir dalam majlis ini dan majlis ini diakhiri dengan ucapan ketua panatia Agama Islam iaitu Ustaz Azizan.

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>