«

»

Apr 18

Majlis Perasmian dan Pelancaran Progran The Champion- i am the legend

17 April 2015- SKRP dengan kerjasam Persatuan Ibu Bapa (PIBG) telah mengadakan Majlis Perasmian dan Pelancaran Program The Champion 2015. Program ini merupakaan sebuah program khas  untuk meninggkatkan keputusan akademik terutama UPSR  di sekolah rendah.

En Jailani selaku YDP  didalam ucapannya mengucapkan ribuan terima kasih kepada ibu bapa yang sanggup hadir memenuhi  Dewan Budiman SKRP walaupun majlis ini dilaksanakan pada waktu malam . Ini menunjukkan ibu bapa murid-murid The Champion – I am The Legeng sanggup memberi komitmen untuk memastikan anak-anak mereka berjaya .

Pihak PIBG insya Allah akan terus memberi sokongan demi kecemerlangan anak-anak di SKRP.

Seramai 55 orang murid telah terpilih untuk menyertai progran The Champion ini dan murid -murid tersebut akan mengikuti program dan kelas khas yang berbentuk belajat secara berkumpulan untuk memantapkan keputusan peperiksaan mereka.

DSC_0114 DSC_0117 DSC_0134 DSC_0158 DSC_0161 DSC_0167 DSC_0184 DSC_0200 fDSC_0251

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>